14 juni 2008

Tur til sjøen

Hans Olav snakket om at han hadde en gammel båthenger som de ikke brukte lenger og skulle egentlig kaste.. Han sa vi kunne bruke den til å hente opp båten og nevnte vel også at vi kunne få den om vi ville.


Pappa og Daniel Alexander var en tur ned til hengeren som stod nede ved brua og sjekket om vi kune få luft i dekkene.. Pappa tok med en liten elektrisk pumpe som han koblet til bilen. Og klarte å pumpe opp begge hjulene. Men det ene var rimelig råttent.. sprukket på begge sider. Men det kunne være at den kunne tåle en tur ned til og opp fra sjøen det punkterte. Hengeren er en traktorhenger, så den kan ikke brukes på bil. Det tror jeg heller ikke hadde gått så bra på pappas bil ettersom det er veldig lange og bratte bakker opp og han har ikke 4 hjuls trekker... i tillegg til at veien er dårlig.. men den har kommet seg mye i det siste takket være Ola.


Så i dag var pappa og Daniel Alexander ned til sjøen igjen.. denne gangen gikk de til fots, og gjett hvem som fulgte etter..




De skulle måle hvor lang båten var og om den passet til hengeren.. Mens de var der nede hadde de det også gøy med å hive steiner på sjøen.


Pappa fikk tatt et par bilder av båten før batteriet på kameraet var tomt.



Daniel Alexander gikk hele veien ned og opp igjen på egenhånd.. bortsett fra 50 meter da..Så nå handler det bare om å få hjelp av en traktor til å få opp båten så vi kan begynne å pusse på den og få den i stand slik at vi får hatt den på prøvetur før det blir for sent i år..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...