04 september 2009

Adrian Christoffer 9 mnd

Nok en mnd har gått, blitt barnehagegutt og er på farten hele tiden. Raser etter de 2 andre som skal være med på alt. Han og Silje Christina har sine små stunder der de leker og ler så bare det. Veldig koselig å se de finner tonen sammen. Ellers går det mye tid til bilene til bror!



 



3 kommentarer:

  1. Ja, det er mye fint fra Tupperware. Begynt å få meg en del. Fikk også to ting av min snille svigermor denne gangen, boksåpner og isskje:) Selv kjøpte jeg eggdeler, kluter, sil og trakt.

    SvarSlett
  2. Hei igjen, så mange fine bilder du har. Regner med at det blir en del rot med slike maskiner utomhus, men det må nok til noen ganger, og det blir helt sikkert bra når dere blir ferdige. Jammen har du mange flinke hjelpere nå, selv om det nok krever sitt for å passe på og holde øye med dem. Håper at dere alle får en fin uke og at dere får være friske. Så trist når slike småe blir syke!

    SvarSlett
  3. Camilla: ble kluter på meg også, måtte bare prøve de!

    Anne: Takk for det. Ja nå er det mye rot, men det vel bare bli bedre vel| :lol:
    Tatt ned gjerdet i hagen nå, så da er det plutselig mye mer å passe på når man er alene med 3 små. Var hjemme alle 3 i dag også, men håper på barnehagen i morgen. De har glemt hele tilvenningen nå sikkert...

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...