12 november 2009

Daniel Alexander har fått lungebetennelse

De siste dagene har Daniel Alexander hostet ganske mye og i begynnelsen trodde vi det var en forkjølelse. Men han ble bare verre og verre.. I dag har han hostet nesten sammenhengende hele dagen.. Hostesaft har han fått.. både Noskapin og Solvipect.. men ikke noen av de såg ut til å hjelpe. Derfor bestemte vi oss for å ringe legen for å få bekreftet/avkreftet mistanker.


Daniel Alexander fikk time kl 14.20 i dag. Vi måtte gå inn bakdøren. Så ble vi satt på et rom der det kom det en dame og ville måle temperaturen i øret på Daniel Alexander. Den målte 37,9 (tidligere på dagen var den over 38). Så ville hun se på en av fingrene til Daniel Alexander. Og etter litt smisking fikk hun en finger som hun kunne stikke litt i for å ta en blodprøve. Daniel Alexander sa ikke engang au og snart hadde damen fått den blodprøven hun trengte. Og for at han hadde vært så flink, så fikk han en matboks med Lynet McQueen på. Dette synes Silje Christina var så kjekt at hun også ville gjøre det samme. Pappan sa at vi heller skulle ta en tur på butikken etterpå for å finne noe til henne. Da ble hun glad igjen. Så måtte vi inn til legen. Legen ville lytte litt på ham og også dette gikk bra. Legen synes han var så flink!


Da sa legen at det var bra vi kom.. at vi ikke ventet lenger.. for han hadde lungebetennelse.. Han trodde ikke det var så kraftig, men det var egentlig steget før innleggelse. Derfor måtte han umiddelbart starte kur. Han fikk med seg medisiner med det samme og hvis det gikk bra, måtte vi sikkert bestille mer.


Når vi reiste, tok pappan turen innom lekebutikken. Der fant han en boks med magneter fra Drømmehagen. Dette falt i smak både for Silje Christina og Daniel Alexander.


Daniel Alexander tok forresten medisinen sin med en gang han kom hjem og uten å klage.. selv om medisinen var tilsatt barnesmak var den nok ikke så god sa legen.. Kunne blandes med all slags mat utenom melk, men det ser ikke ut til at det blir noe problem.


Pappan ringte til barnehagen og sa at Daniel Alexander ikke kom i barnehagen før tidligst midten av neste uke. Han måtte minst ha 1 feberfri dag og minst mulig hoste før han kunne ut igjen.


Så da må pappa være hjemme med barna, siden jeg har startet å jobbe. Litt kjedelig å ringe å si en ikke kommer på første arbeidsdagene.

4 kommentarer:

  1. Hei.Så trist Ekelt når barna blir dårlig.Bra att dere dro til dåktor.Ha en riktig fin Torsdagskveld og riktig go bedring.Bodil :-)

    SvarSlett
  2. Huffa.. god bedring til god gutten!!!

    SvarSlett
  3. Oi, så trist at dere fikk sykdom i hus, men godt at dere dro til legen, og så flink som han var da! Håper at det går bedre nå! Flere som liker drømmehagen, skjønner jeg, det er også marit's favoritt!! Når kl begynner å nærme seg halv seks, begynner hun å snakke om "pakkapakk". :-) Håper at dere får en fin og feberfri helg!

    SvarSlett
  4. Hei Else Marie.
    Så bra at dere dro til legen og fikk greie på hva dette var. Ønsker Daniel Alexander god bedring og ønsker deg en fin dag :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...