23 november 2011

Dagene flyr..

I går måtte Ronny hjem for det var 2 gutter som hadde blitt dårlig på skole og bhg.
Jeg har fridag i dag, så vi er nå hjemme her og koser oss. Lastet ned et gammel Mario spill, men det ble litt for vanskelig for Adrian. Så nå fant de frem mario kart igjen og er riktig så gode venner.

Har lovd vi skal spille lego spillet shave a sheep etterpå nå. Kjøpte det til Daniel Alexander i bursdagsgave og det såg ut som det falt i smak hos alle sammen.


Sitter og ser sola titter inn, vinduene er et kapittel i seg selv.De har skiftet tak på hele huset og det merkes på vinduene. De har nå flyttet over til naborekka men er ganske nærme enda, så jeg har utsatt det litt til. Regner med at står vinden står fra vest så kommer alt støvet bort igjen hit. Så dag dag overser vi de igjen og håper været holder seg slik at en får gjort det før snøen kommer. 

1 kommentar:

  1. Hei..Kjekk gave dette ja..Håper guttene er friske snart igjenn...her måtte vi kjøpe gaver i går til mine unger...skulle egenlig til Bergen å kjøpe gaver til dem der..men så ble det ingen tur...men vi var heller innom Molde torget å kjøpe noe der...

    Ha en fin helg..

    Britt..

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...